Uanset om det er vinduer eller nyt tag - Tømrerfirmaet Øgendahl ApS udfører alle former for tømrerarbejde

Hos Tømrerfirmaet Øgendahl Aps kan vi hjælpe dig med alle former for opgaver inden for tømrerfaget i Holstebro, Lemvig, Struer, Herning & omegn. Så uanset om du skal have skiftet vinduer, lagt nyt tag eller lavet en tilbygning, så kan vi hjælpe. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt.

Garager og carporte

Vil du gerne undgå at skrabe sneen af ruden på bilen, eller ønsker du mere opbevaring ved siden af huset? Så er en carport eller garage den rigtige løsning for dig.

 

Vi tilbyder både carport og garage løsninger, som er skræddersyet efter jeres behov og husets stil. Uanset, hvordan I ønsker, at carporten eller garagen skal se ud, så kan I få den løsning i drømmer om.

 

Vi samarbejder med et murerfirma, og derfor kan vi tilbyde jer en totalløsning i både træ, lvarplank eller en muret facade. Derfor er det nemt og overskueligt, at lade os bygge din nye carport eller garage, som passer til jeres hus og behov.

 

Vi rådgiver altid vores kunder omkring konstruktion, udseende samt materialevalg, og ligeledes hjælper vi dig med at finde frem til, hvordan garagen eller carporten bliver en naturlig og integreret del af jeres hus.

Halbyggeri

Skal du have bygget en stald eller et maskinhus, så kan vi også klarer det.

 

Et halbyggeri kan være en stor og ofte uoverskuelig opgave, og derfor vi vil altid give dig den bedste rådgivning til, hvordan den kan bygges, hvilke materialer der er de mest holdbare, samt hvordan stalden eller maskinhuset kan se ud.

 

Vi ønsker at være vores kunders samarbejdspartnere, og derfor skal du ikke holde dig tilbage med spørgsmål omkring, hvordan din nye stald eller maskinhus skal bygges.

 

Vi samarbejder med et murerfirma og derfor kan vi støbe sokkel samt bund til hallen. Ligeledes vil facaden kunne beklædes efter, hvad I har af ønsker og behov, uanset om end det er i træ, stål eller muret, så kan vi lave det for jer. Taget kan opføres i enten eternit, bølgeplader eller stålplader.

 

Uanset, hvilken udformning stalden eller maskinhuset får, så benytter vi kun stærke materialer, som er tilpasset de forskellige vejrmæssige forhold her i Danmark. Du kan derfor være sikker på, at din stald eller maskinhus ville holde i rigtig mange år uden, at du behøver at foretage de store vedligeholdsmæssige forbedringer.

Tilbygninger

Går du og drømmer om ekstra plads i huset, så er en tilbygning den bedste løsning for dig.

 

Vi udfører tilbygninger i form af bolig, udestue eller udhus, som matcher husets stil, og ikke mindst jeres individuelle ønsker til, hvordan det skal se ud. Uanset hvordan din tilbygning skal se ud, så er det en god idé at få ordentlig rådgivning omkring, hvad er der er den mest optimale løsning for jer.

 

En tilbygning er ofte nemmere at lave frem for at udbygge en 1.sal i huset. Ligeledes vil en tilbygning typisk passe bedre på et nyt parcelhus end på et gammelt hus, da det kan være svært at tilpasse tilbygningen til det gamle hus stil.

 

Inden du kaster dig ud i en tilbygning er det vigtigt at tænke over konsekvenserne. En tilbygning tager utrolig meget plads fra ejendommen, og eksempelvis bliver haven mindre. 

 

Når du planlægger tilbygningen er det derfor vigtigt ikke kun at tænke på den indvendige indretning, men også den ydre del herunder udseende og materialevalg, da en tilbygning ikke skal ses som et isoleret projekt, men nærmere en harmonisk del af huset. Derfor er en vellykket tilbygning tænkt som en helhed, der hænger sammen med det funktionelle og logiske, hvor husets øvrige rum passer naturlig sammen med den ydre del. 

 

I Tømrerfirmaet Øgendahl er vi altid til rådighed og ønsker at være vores kunders samarbejdsparterne, som de kan søge hjælp og gode råd hos, når der skal bygges en tilbygning.

Udskiftning af døre og vinduer

Vi har mange års erfaring med udskiftning af døre og vinduer, så derfor kan du regne med et professionelt stykke arbejde med sans for detaljen.

 

Vi bruge forskellige fabrikanter til vores vinduer og døre, men primært bruger vi Kastrup Vinduer i Holstebro. Og det er uanset om det er materialer af plast, træ eller træ/alu, hvor du kan få vinduer i både 2 eller 3 lag glas. 

 

Du kan både få helt nye vinduer eller få skiftet de gamle ud, hvor vi piller dem ud og monterer nogle helt nye, og derefter fuger enten udenfor eller indenfor, samt laver tilsætning.

 

Vi skifter ligeledes gamle døre ud med nye, eller monterer helt nye døre. Uanset, om det er gamle eller nye døre, så monteres de med ny lås, og skal nøglen tilpasses de andre døre i huset, så omlægger vi gerne låsen for dig.

 

Hvis du bare skal have udskiftet løsen på én af dørene, så klarer vi nemt det.

 

Vi monterer også nye indvendige døre med karm og tilsætning af Swedoor.

Nye gulve og lofter

Nye gulve og lofter kan give boligen et helt nyt udtryk, og kun fantasien sætter grænser, når du vælger Tømrefirmaet Øgendahl til din næste gulv- eller loftløsning.

 

Vi kan montere plankegulve og parketgulve alt efter, hvilke ønsker I går og drømmer om. Når der lægges et nyt gulv, bliver det udført med præcision. Vi fokuserer på, at alle gulvbrædder ligger præcis, som de skal, så gulvet får en jævn og pæn overflade.

 

Ligeledes kan vi skifte dine gamle lofter ud eller montere nogle nye i enten rustik lofter, gips lofter eller troldtekt lofter. Ønsker I noget helt andet, så kan vi også lave det for jer.

 

I vores tømrerfirma er kunden altid i centrum, og derfor sætter vi altid ekstra tid af til at snakke om dit nye gulv eller loft for, at sikre dig om resultat lever op til jeres forventninger og ønsker. Vi er altid opdateret på markedets nyeste materialer, tendenser og arbejdsmetoder inden for montering af lofter og gulve, og derfor kan vi tilbyde vores kunder den mest effektive og brugbare løsning til jeres nye gulv eller loft.

Nyt tag

Skal huset have nyt tag, eller skal det gamle blot skiftes ud, så er der mange beslutninger, der skal overvejes inden da. Derfor tilbyder Tømrerfirmaet Øgendahl professionel rådgivning, som sikrer jer det bedste resultat.

 

Vi kan både skifte dit gamle tag ud eller lave et helt nyt tag på huset. Vi opretter de gamle spær og monterer nye lægter. Ligeledes kan vi montere nye tagsten eller stålplade på taget. Vi benytter cembrit, eternit, bølgeplader B5, B6, B7, B9 eller B9max.

 

Udover det, så monterer vi også tagkrydsfinér samt klargøring til tagpap, hvor vi tilbyder at  kontakte en tagdækker til at brænde tagpappen på for jer. I forbindelse med det nye tag, så skifter vi også gerne de gamle tagrender ud til nye stål tagrender fra Lindab.

 

Da et nyt tag kan skabe mange muligheder, så er det også værd at overveje, om der skal skabes ekstra lysindfald i boligen. Det kan være i form af ovenlysvinduer, kviste m.v., hvor et stort lysindfald kan gøre boligen mere attraktiv og moderne frem for lysindfald fra de traditionelle vinduer. Det er også værd at overveje om tagrummet kan, eller skal udnyttes til eventuel opbevaring eller nye rum.

 

Da der er mange muligheder for et tag, så sætter vi gerne ekstra tid af til at tage en snak med jer om, hvad der kan lade sig gøre, samt hver jeres ønsker er, og ligeledes hvilke materialer der ville give de bedste og mest holdbare resultater for jeres tag.

Leveret af